ActiesFotosWeeshuis Joko Kope

Dank je wel & nieuws uit Togo!

Hallo iedereen,

De Cornet-actie zit erop! Door de vroegtijdige beëindiging van deze actie zijn we gestrand op de verkoop van 56 bakken Cornet. Goed voor een financieel duwtje in de rug van 560 euro!! Dank je wel voor jullie steun!


Nieuws uit ons weeshuis!

Ook in het weeshuis Joko Kopé gaat het leven zijn gangetje. De kinderen groeien op en krijgen de mogelijkheden om zich te ontwikkelen op alle vlakken, zowel studie als ontspanning. Creatief bezig zijn, uitstapjes naar zee maken… en dit allemaal dankzij de steun van vele meters en peters waarvoor onze dank!

Sinds 25 maart zijn er drie nieuwe kindjes in het weeshuis toegekomen. Wij laten henzelf aan het woord.

“Dag iedereen,

Wij zijn Victoria 9jaar, Delphine 7jaar, en Dieu-Donné 3 jaar. Wij hebben een nieuwe warme thuis gevonden in Joko Kopé.

Maman Sylvia en de andere kinderen hebben ons heel goed opgevangen. Maman Sylvia en de oudste kinderen vertelden ons dat alle kinderen een meter en/of peter hebben en dat zij dankzij hun steun naar school kunnen gaan en leren rekenen en lezen en nog zoveel meer!

En Dieu-Donné kan naar de kleuterschool gaan. Delphine, Dieu-Donné en ikzelf zouden ook graag zo’n meter of peter hebben. Ook Felix 7 jaar is op zoek naar een nieuwe meter of peter. Zijn meter en peter konden dit jammer genoeg niet verderzetten.

Wie wil/kan onze meter en/of peter worden?

Vele lieve groetjes van Felix, Delphine, Dieu-Donné en mijzelf Victoria. “

 

Wie zich wil engageren om peter of meter te worden vindt meer informatie op onze website via deze link of kan een mailtje sturen naar info@jokotogo.com.

De vzw is in de mogelijkheid om (via OSJ Steunfonds) een fiscaal attest te geven (voor een steun van minimum 40 euro per jaar).

Vele groetjes van het Joko Togo team!